Kaartlegster en Medium
Medium


Dagkaart   Consult   E-mail/telefonisch   Astrologie   Faq   Contact    Links

Kaartlegster Katharina - Waarzegster - AstroloogTAROT CARD READER KATHARINA
P
KAARTLEGSTER KATHARINA

Ik ben in de eerste plaats een Tarotist. De kaarten zijn mijn medium om uw verleden, heden en toekomst een plaats te geven binnen het grotere geheel. Daardoor kan ik inzicht in, en verduidelijking rond uw prangende vragen verschaffen.

Verder brengt een consult steeds goede raad, spiritueel advies, psychische ondersteuning, en inzicht in jezelf of een situatie.


OVER MEZELF:

Ik stam af van een lange rij waarzegsters, kaartlegsters en mediums langs moederszijde. Mijn stamboom van paragnosten en helderzienden gaat met zekerheid terug tot begin 19de
eeuw.
Ik doe reeds meer dan 25 jaar aan kaartleggen en gebruik daarvoor de Tarot-, Lenormand- en Zigeunerkaarten. Maar ook astrologie is me niet vreemd.

Ik volgde tijdens mijn opleiding ondermeer 3 jaar lang lessen psychologie en sociale studies. Echter, in de praktijk merkte ik al op jonge leeftijd dat kaartleggen en astrologie niet alleen dient om de toekomst te voorspellen maar ook zeer bruikbare instrumenten zijn voor de spirituele coach en intu´tief reader. Dit leidde mij naar een nieuw pad.
In die zin heb ik zowel een oog ontwikkeld voor de traditionele gebruiken als voor de hedendaagse zienswijzen.
Medium